Health Update 5


Health Update

Zoals sommigen van jullie weten ben ik met een TCM behandeling volgens het GU Syndroom (zie voor meer info over het GU Syndroom dit interview: link) bezig. Dit behandeltraject ben ik in januari gestart en duurt zo’n 1 tot 3 jaar.

Omdat ik de eerste 2 maanden nogal heftig op de kruiden reageerde, heb ik gisteren een consult gehad met een bekwaam TCM arts.

Consult

Was eigenlijk heel positief! Opmerkelijk hoe snel hij me kon diagnosticeren en bepaalde klachten kon uitleggen. Zelfs mijn doorgemaakte blindedarmontsteking en teelbalkanker kon hij herleiden aan een specifiek niveau van mijn Lyme infectie.

In het kort gezegd is mijn Lyme (en co’s) al op een veel hoger niveau dan dat we dachten. Mijn specifieke symptomen, waaronder migraine, opgeblazenheid, vermoeidheid, wisselende koorts, spier- en zenuwpijn (en nog veel meer) behoren allemaal toe tot de 3e laag.

Het zit dus al op een niveau buiten cellulaire schade (zie foto).

We gaan de komende 4 tot 8 weken met kruiden werken de Borrelia en co’s er echt uit proberen te werken en van daaruit weer verder te kijken en aan te sterken.

Al met al was het een heel fijn consult met een TCM arts die spot on zat met mijn ziektebeeld en symptomen.

We hebben nog een lange weg te gaan, maar voor ons is dit een mooie bevestiging dat we qua behandeling op de goede weg zitten! En dat werd uiteraard even met een speciaalbiertje op het terras gevierd 😉!

— Never Surrender —
Charlie


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 gedachten over “Health Update

 • Antonetta Petiet

  Wqhoi Charlie, via de site van Marleen ben ik jou link tegen gekomen. Je hebt al heel wat meegemaakt op het gebied van lyme. Ik ken Marleen van de Walborgkliniek. Ik heb al bijna een jaar infuus erop zitten. Het gaat best goed met mij. Ben heel erg opgeknapt. Nu ben ik weer gestopt, s
  Ik nog 1 azitromycine per dag voorlopig. Vind het best heel spannend. Ik bereid me al voor op een tegenvaller.
  Dat het misschien weer terugkomt. En ben nu best geinteresseerd in de chinese kruiden. Om dit dan te gaan doen. Kun je mij zeggen bij welke arts je in behandeling bent en of hij veel goede resultaten heeft?
  In ieder geval klinkt het bij jou heel goed. Alvast heel erg bedankt en ik hoop echt op een heel goed herstel voor jou.
  Groeten, Antonetta Petiet

 • Tanja Hulsebosch

  Hoi Charlie, Ik kijk regelmatig even bij je wat je zoal uitprobeert, zeer leerzaam allemaal. Wie heb je als tcm arts? Het lijkt me ook wel iets voor mij, het is geweldig dat je er van opknapt. Doe je nu nog steeds dat kruidenprotocol, en krijg je de kruiden via deze arts?.Ook las ik van je infuus immunotherapie,dat wil ik ook graag doen waar deed jij dat? Alvast bedankt hoor, En uiteraard nog heel veel succes !!

  Met vr. gr. Tanja Hulsebosch.

 • Leo en Jannie Hanemaaijer

  Geachte Charlie

  Om een lang verhaal kort te maken. Er is volgens onze bevindingen goede hoop voor degene de lichamelijk sterk lijden onder de gevolgen van de ziekte van Lyme.
  Wij benaderen je vanwege het feit dat al dertig huishoudens via ons hun eigen Bemer hebben aangeschaft. Na de aanschaf hiervan begeleiden wij de mensen langdurig en hierdoor zien wij dat er net als bij onszelf werkelijk prachtige dingen gebeuren. Wij hebben ook iemand ontmoet die ernstig leed onder de ziekte van Lyme en door de inzet van een Bemer fantastisch is opgeknapt met haar gezondheid. De eerste Bemer behandelingen gaven wel heftigere reacties dan bij de gemiddelde nieuwe gebruikers van een Bemer. Maar uiteindelijk trad er snel stevige verbetering op en daar gaat het om.
  Wij zien het als onze uitdaging om de relatieve onbekendheid van de Bemer en de mogelijkheden hiervan, in Nederland onder de aandacht te brengen. Zoals je kan lezen op onze website.
  Niet alleen met deze brief, maar ook beschikken wij over een presentatie waarin je verder inzicht zou kunnen verkrijgen over de precieze werking van de Bemer. En een goed beeld van de mogelijkheden en effecten.
  Vanuit het oogpunt van Ethiek hopen wij dat als jij niet van ons aanbod gebruik wenst te maken, je toch de mensen die ook aan deze aandoening lijden op dit Bemer systeem wil wijzen. Zodat deze mensen zelf uit kunnen maken of zij via ons als Bemer deskundigen alleen of gezamenlijk meer over deze materie te weten wensen te komen.

  Met zeer hartelijke groet,
  Jannie en Leo