Interview met Radio Soest 4


Interview met Radio Soest

6 April 2016

Doneren kan nog t/m 8 april 23.00u op http://www.lopenvoorlyme.nl/team/neversurrender/. Hartelijk dank!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Interview met Radio Soest

 • Peter Troost

  Hoi ik ben Peter Troost en zelf chronisch ziek door Lyme met co-infecties. Mijn huisarts herkende de erythema migrans (EM) op mijn onderbeen niet. Mijn huidige huisarts houdt zich aan de Nederlandse LCI-richtlijn en werkt mij en lotgenoten tegen. Ik werk nog deels, mogelijk gemaakt door pijnmedicatie o.a. Cannabis olie. Mijn behandelend Arts van de Oosteinde Walborg kliniek in Amsterdam en mijn lieve zorgzame vrouw, maken het leven voor mij nog net dragelijk. Gelukkig zijn mijn vrouw en ik blij met het feit werkzaam te zijn en de medicijnen en onderzoeken zelf deels te kunnen financieren.
  Deze onfortuinlijke ziekte, “ziekte van Lyme” overgebracht door een onzichtbare Teek, kost ons duizenden Euro’s per jaar anderen kost door zelfdoding het leven.
  Artsen, specialisten geven, ook in mijn geval geen gehoor, bieden tot op heden geen perspectief, initiatieven ook voorgelegd aan de minister van Gezondheid, Welzijn en Sport, komen voor ons Lyme lijders niet opgang terwijl het aantal lijders aan deze slopende ziekte toeneemt, een doeltreffend test op de Borrelia burgdorferi (en ondersoorten), is in Nederland niet aanwezig.
  Steun Charlie-Robinson Poortvliet en loop “lopen voor Lyme” mee!

 • Ad van Veen

  Hoi Charlie, ik heb net het programma teruggeluisterd. Is mooi geworden. Ik vond het een eer je als gast te hebben. Nogmaals het allerbeste met je en heel veel succes a.s. zaterdag.
  Ad

 • Mar

  Hallo Charlie
  Ook ik was blij verrast hoe goed je deze (voor anderen) nog onbekende onzichtbare ziekte een beetje bekender hebt gemaakt. Goed onder woorden gebracht, mijn complimenten, ook voor Ad van Veen. Zijn betrokkenheid was tijdens het interview goed merkbaar.
  Mar