Rain


Wat is Rain?

De voedingssupplementen van Rain zijn zadenextracten en 100 % natuurlijk. De ingrediënten van Rain’s zijn niet genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn. Rain gebruikt geen schadelijke pesticiden of andere, natuur veranderende processen; Rain International staat voor natuurlijke zaden.

Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe de geconcentreerde voeding uit die zaden wordt verkregen. Rain International gebruikt een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten wateroplosbare antioxidanten. Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. Dit wordt in alle producten van Rain geabsorbeerd. Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden. Je zult je sterker en gezonder voelen – wetend dat je de zuiverste vorm hebt ingenomen.

Zie voor meer info http://www.myrainlife.com/healthyandpure/ en/of de brochures van Rain Soul en Rain Core of scroll naar beneden.

Eigen ervaring

Sinds ik weet dat ik de Chronische Ziekte van Lyme heb (2013) ben ik zoekende naar de juiste balans tussen het behandelen van de ziekte en het ondersteunen van het lichaam. Ik wil niet verder achteruit gaan en juist progressie maken, maar ik moet wel enigszins dragelijk de dagen door kunnen komen. In deze zoektocht heb ik al vele wegen bewandeld: Antibiotica, Bioresonantie, Homeopathie, Acupunctuur, Energetische Massage, SAPI Protocol, Cowden Protocol, Chinese Kruiden, Epigenar Protocol, Immunotherapie Infusen, MMS enzovoort.

Sceptisch was ik dan ook toen ik hoorde over Rain Soul en Rain Core. Ik dacht bij mijzelf “alweer een wondermiddel”. Toch besloot ik het de kans te geven. De filosofie van het product sprak me aan. Maar ook het gemakzucht. Elke dag een zakje drinken in plaats van allerlei vitaminesupplementen te moeten slikken, why not? Een eenvoudige manier om te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen voor de dag binnen krijgt. Ik besloot met 1 x Soul per dag te beginnen.

Met verbazing ging ik na enkele dagen al met sprongen vooruit! Voelde me energieker en in combinatie met mijn Chinese Kruiden van Prof. Dr. Li Jie ging ik met stappen vooruit. Normaliter moest ik dagen als Lopen voor Lyme ook zwaar bekopen. In de eerste plaats omdat ik een uur had hardgelopen, wat ik überhaupt al lang niet meer kon, maar ook doordat het een intensieve dag was met veel mensen en veel prikkels. Destijds was ik zo’n week of 2 al aan de Rain Soul en Rain Core. Na enkele dagen was ik alweer in staat om te wandelen, te fietsen, te bowlen en zelfs te joggen!

Sinds ik Soul gebruik voel ik me vitaler en sterker. Ik gebruik ook geen slaappillen meer omdat ik weer normaal slaap (+/- 8u per nacht). Ik heb minder pijn, minder koorts en al tijden geen last meer van migraine.

De Rain Soul en de Rain Core zijn geen wondermiddelen of medicijnen, maar voedingssupplementen. Ik pretendeer dan ook niet het antwoord tot genezing tot de ziekte van Lyme te hebben gevonden, maar maak overduidelijk wel voelbare progressie dankzij deze producten. Zelf gebruik ik het als ondersteuning van mijn lichaam, zodat ik gerichter en effectiever de Lyme kan behandelen.

Zo enthousiast als ik ben besloot ik niet alleen mijn ervaring en verhaal met jullie te delen, maar bied ik jullie ook de mogelijkheid om het zelf te ervaren. Ik hoop dat jullie er net zoveel baat bij hebben als dat ik het heb!

– Charlie

Prijzen

Probeerpakket

  • Sample Package Soul — € 22,00

Normaal

  • Doos Soul (30 stuks) — € 95,47
  • Doos Core (30 stuks) — € 102,47

Vaste klant

(Informeer naar de mogelijkheden)

  • Doos Soul (30 stuks) — € 76,47
  • Doos Core (30 stuks) — € 83,46

Bestellen

Bestellingen kunnen via de website http://www.myrainlife.com/healthyandpure/ worden gedaan en/of door een mailtje te sturen naar rainhealthyandpure@gmail.com.

** Op zowel Rain Soul als Rain Core geldt 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Wanneer het niet bevalt kan de doos terug worden gestuurd naar Rain voor een volledige vergoeding van de aankoopprijs. **

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief 21 % BTW en verzendkosten.


 

Rain Soul

Page4

Wat zit erin?

Page5

Page6

Waarom Soul?

Page7Page8


Rain Core

Page3Wat zit erin?

Page7

Page8Waarom Core?

Page5Page6


Advies voor Lyme-patiënten

Als Chronisch Lyme-Patiënt adviseer ik mijn lotgenoten om te beginnen met de Soul en dit eventueel later uit te breiden met de Core. Hierbij adviseer ik een dosering van 1 zakje Soul per dag. Eventueel op te bouwen als dit goed bevalt en eventueel uit te breiden met de Core. Zelf ervaar ik de Core als een sterke ontgifter en gebruik ik hiervan maximaal 1-2 Core per week. Twijfel je of je deze voedingssupplementen kunt combineren met behandeling, consulteer dan je behandelend arts. Voor advies of vragen ben ik verder bereikbaar op charlie@charliepoortvliet.nl.

Vragen?

Voor vragen over Rain Soul en Rain Core verwijs ik jullie graag naar http://www.myrainlife.com/healthyandpure/ en/of kan er gemaild worden naar rainhealthyandpure@gmail.com.

Distribiteur worden?

Interesse om zelf de producten van Rain te gaan verkopen als onafhankelijk distribiteur? Informeer dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar rainhealthyandpure@gmail.com.

Independent Rain Partner Logo

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *