Blog | Portrettekeningen | Reviews
Blog | Portrettekeningen | Reviews

Interviews

1 Reactie

Interviews

Hieronder een overzicht van mijn interviews van 2013 tot aan heden. Een groot dankwoord gaat uit naar de desbetreffende kranten en tijdschriften voor het aandacht willen schenken aan deze verschrikkelijke ziekte. Voor vragen en/of contact ben ik via mail bereikbaar.

— Never Surrender —

Charlie

2019

Interview Con Amore

9 April 2019

Bioresonantie, orthomoleculaire therapie, homeopathie, acupunctuur: in zijn strijd tegen chronische Lyme probeerde Charlie Poortvliet (32) alles uit. Aan Con Amore vertelt hij welke therapieën echt hielpen. “Maar de beste remedie zal voor iedereen anders zijn”, voegt hij daaraan toe.

Foto: Annelies Kietselaer

Lees verder op: https://blog.conamore.com/chronische-lyme-de-baas


2018

Artikel “Blog je blij en gezond”

8 Augustus 2018

“Eind vorig jaar heb ik de knop omgezet. Ik besloot te stoppen met alle behandelingen en te accepteren dat ik waarschijnlijk nooit helemaal beter word. Een heftig proces, hoor. Doe je niet zomaar. Maar ik wilde mijn focus te verleggen van ’behandelen en genezen’ naar ’voldoening uit het leven halen’. Binnenkort verschijnt een update op mijn site waarin ik beschrijf hoe me dat vergaat”

Lees het gehele artikel op: https://www.leidschdagblad.nl/kiosk/article/preview/2405232 of klik op onderstaande afbeelding.


Artikel voor de Nationale Zorggids

2 Mei 2018

Onlangs heb ik ik meegewerkt aan een interview voor de Nationale Zorggids om de problematiek van de ziekte van Lyme ten aanzien van de Nederlandse zorg aan het licht te brengen.

GEEN RODE KRING EN ALSNOG LYME. 

“Ik denk dat ik als tiener al besmet ben geraakt met de Borrelia-bacterie. Van de verschillende tekenbeten heb ik echter nooit een rode kring gezien. Toen ik op mijn achttiende in 2006 een tropisch virus, opgelopen in Thailand, niet leek te overwinnen, besefte ik dat er lichamelijk iets aan de hand was. Later bleek dat ik dat ik inderdaad de ziekte van Lyme had opgelopen en dat het een fabel is dat je alleen besmet bent geraakt met de Borrelia-bacterie wanneer er een rode kring ontstaat. Had ik dat maar eerder geweten.

“Na een aantal jaren aanmodderen heb ik besloten om met werken en sporten te stoppen en naar het ziekenhuis te gaan om me te laten onderzoeken. Ik had allerlei klachten die varieerden van spier- en gewrichtspijnen tot aan zenuwpijnen. Die laatste waren echt heel hevig. Ik heb echt maanden gehad dat ik van de pijn in bed lag, geen televisie kon kijken en geen geluid kon hebben. Bovendien is de vermoeidheid er altijd. Het grootste probleem is misschien dat je immuunsysteem heel zwak is. Je bent heel vatbaar voor andere ziekten.”

Zie voor het gehele artikel: https://www.nationalezorggids.nl/interviews/nieuws/42639-lyme-soms-zo-ziek-dat-je-een-straaltje-licht-niet-kan-verdragen.html


2016

Artikel in het AD Amersfoort

8 April 2016

Artikel 8 April 2016Klik op de afbeelding om het artikel te lezen of open de PDF.

Artikel in de Gooi- en Eemlander

7 April 2016

Artikel in de Gooi- en EemlanderNiet goed leesbaar? Bekijk dan het artikel op de site van de Gooi- en Eemlander: http://www.gooieneemlander.nl/regionaal/eemland/article27979965.ece/Altijd-pijn-en-moe-door-lyme?lref=R2 of open de PDF

Artikel in de Baarnsche Courant

30 Maart 2016

Artikel 30 Maart

Artikel in de Soest Nu

9 Maart 2016

Soest Nu Maart 2016

Artikel in de Soester Courant

9 Maart 2016

Strike Out Lyme Soester Courant

Artikel in de Soester Courant

24 Februari 2016

Artikel Soester Courant 24 Februari

Artikel in de Soest Nu

24 Februari 2016

Soest Nu Februari 2016 Klein

2015

Interview voor de Stichting “On Lyme

Maart 2015

Interview On Lyme NL

Onlangs werd ik geïnterviewd over mijn gevecht tegen de Chronische Ziekte van Lyme. Het hele interview is hier te lezen. Bedankt Meta en Huib voor de samenwerking!

— Never Surrender —

Charlie

PS: Delen mag!

2014

Interview voor de Telegraaf

6 September 2014

Interview Telegraaf 6 September
Interview voor de Telegraaf

Interview voor de AD Amersfoortse Courant

24 Juli 2014

Interview voor de AD Amersfoortse Courant
Interview voor de AD Amersfoortse Courant

Interview voor de Soester Courant

9 Juli 2014

Interview voor de Soester Courant
Interview voor de Soester Courant

Interview voor de Soest Nu

25 Juni 2014

Interview voor de Soest Nu
Interview voor de Soest Nu

2013

Interview voor MEdium

– Afgenomen voordat de Chronische Ziekte van Lyme + Co-Infecties bij me was gediagnosticeerd –

Interview MEdium 1 van 2

Interview MEdium 2 van 2

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Interviews”