Het Gevecht Tegen De Chronische Ziekte van Lyme | Blog van Charlie-Robinson Poortvliet
Het Gevecht Tegen De Chronische Ziekte van Lyme | Blog van Charlie-Robinson Poortvliet

Morgen is Morgen

Morgen is Morgen

Ik betrap mezelf erop dat ik het steeds vaker zeg: “Morgen is Morgen”. Zo’n zinnetje die als ijsbreker kan worden gebruikt of als tussenopmerking om een gesprek een andere kant op te sturen. Maar eigenlijk zeg ik het vanuit een gevoel van “Waar maak je je druk om? — Leef vandaag.” ofwel het Carpé Diem gevoel. Sinds dat ik ziek ben, ben ik zo in het leven gaan staan. Vooruit kijken heeft weinig zin, terugkijken al helemaal niet. Ik laat de dagen komen zoals ze komen en als ik me fitter voel dan onderneem ik meer.

Na het joggen

…………

Lees HIER verder

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *